Services

Services

Culinair management

HOUD TIJD OVER

Ben jij kok en heb je een eigen bedrijf? Dan weet je dat er veel meer komt kijken bij een eigen bedrijf runnen dan alleen maar lekker koken! Wil jij je meer de focus leggen op het koken en minder op het zakelijke aspect? Dan kan het culinair management wat voor jou zijn! Wij nemen je bijna alles uit handen zodat jij je kan focussen waar je echt goed in bent en wat je echt leuk vindt, het koken!

Personal branding

PRESENTEER JEZELF

Promoot jij jezelf goed? Weet de wereld waarvoor ze jou kunnen benaderen? Niet? In de huidige tijd is het belangrijk dat je zichtbaar bent en dat je weet hoe jij jezelf en je bedrijf moet presenteren. Wij kunnen je helpen! Samen bekijken we hoe jij je nu presenteert en hoe dat je bedrijf beinvloed en we kijken ook hoe het beter kan op de korte maar ook op de lange termijn!

SOCIAL MEDIA

Kom in de spotlight

Onmisbaar mits goed opgezet en ingezet! Wil jij jezelf of je bedrijf (groot of klein) beter in de spotlights zetten of wil je weten hoe je meer bereik kan krijgen? Na een intake gesprek analyseren we de social media kanalen en schrijven we een plan wat specifiek op de business gericht is waarbij je o.a. meer bereik genereert. Op regelmatige basis evalureren we de resultaten en sturen indien nodig bij! Je bent beter te vinden voor potentiele klanten en men krijgt een beter beeld van je vaardigheden en het bedrijf!

Advies

& Interim Management

Annoncé Management heeft vele jaren ervaring in huis op het gebied van groei management, verander management, crisis management, PR/marketing management en project management. Ook is Annoncé inzetbaar voor interim management opdrachten.