Services

Services

YOUR PARTNER IN FOOD Marketing

branding

PRESENTEER JEZELF

Branding is een essentieel onderdeel van jouw bedrijf. We onderscheiden hierin personal branding en company branding. Voor beide ben je aan het juiste adres bij Annoncé Management. Samen gaan we op zoek naar het verhaal wat we gaan vertellen en op basis hiervan stellen we een plan op. Dit plan omvat zowel een aanpak voor een online strategie maar ook een offline strategie op het gebied van samenwerkingen en event. Wij zetten jou in de spotlight!

SOCIAL MEDIA Management

Kom in de spotlight

Onmisbaar mits goed opgezet en ingezet. Wil jij jezelf of je bedrijf (groot of klein) beter in de spotlights zetten of wil je weten hoe je meer bereik kunt krijgen? Na een intake gesprek analyseren we de social media kanalen en ontwikkelen we een plan wat specifiek op jouw bedrijf gericht is waarbij je o.a. meer bereik genereert en samen evalueren we dit. Social media management is een onderdeel van het branding traject, maar kan ook separaat ingezet worden.

FOOD & Portret FOTOGRAFIE

DE MOOISTE FOTO’S

Fotografie is essentieel om gasten te trekken. Gerechten die stralen op foto’s dragen bij aan jouw brand en zorgen voor een grotere bekendheid en dus ook meer gasten! Goede fotografie is een essentieel onderdeel van jouw aanwezigheid op social media, waar alles draait om beeld! Annoncé Management is gespecialiseerd in food & portretfotografie. Voor meer informatie en onze portfolio kijk op onze fotografie pagina.

GASTRONOMISCHE EVENts

DE MOOISTE EVENEMENTEN

Events op de mooiste plekken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Annoncé Management heeft ruim 10 jaar ervaring in het organiseren van gastronomische evenementen in binnen- en buitenland. Denk hierbij aan productintroducties, 4, 6 en 8 hands dinners met chefs in binnen-en buitenland en bijzondere corporate dinners. Evenementen zijn een belangrijk onderdeel van het branding traject, maar kan ook separaat ingezet worden. Annoncé Management is onderdeel van een groot internationaal gastronomisch netwerk en wordt vaak benaderd voor het invliegen van chefs voor gastronomische events in het buitenland.

STRATEGISCH ADVIES

ADVIES OP STRATEGISCH NIVEAU

Annoncé Management heeft vele jaren ervaring in huis op het gebied van groeimanagement, verandermanagement, crisismanagement, PR/marketing management en projectmanagement. We beschikken over een aantal externe adviseurs die inzetbaar zijn voor de klanten van Annoncé.  Wij zijn inzetbaar als interim managers voor grote projecten op het gebied van ontwikkeling en exploitatie van horeca concepten, foodvisies en het beoordelen van business cases. Annoncé Management is ook inzetbaar voor het opzetten of beoordelen van haalbaarheidsstudies in de hospitality en leisure sector.

Neem contact op