1:1 Sessie Online Marketing

1:1 Sessie

Online Marketing

Loop jij helemaal vast op het gebied van online marketing? Weet je niet wat en wanneer je moet posten op Social media? Wil je wel een nieuwsbrief sturen maar weet je niet waar je moet beginnen? Laat mij je helpen!

In mijn 1:1 sessies kom ik bij ondernemers langs en gaan we samen aan de slag met jouw uitdagingen op het gebied van online marketing. In 3 uur maken we samen een plan zodat jij met concrete stappen je online marketing op poten zet. Zo ga jij met rust en vertrouwen het najaar in.

Voor wie is het?

Deze 1:1 sessies zijn voor iedereen die zich bezighoud met de (online) marketing binnen zijn of haar bedrijf in de wereld van eten en drinken. Loop jij vast of zie je door de bomen het bos niet meer? Heb je het gevoel dat je steeds te laat bent met je social media berichten of met je aankondigingen. De lol is er een beetje van af en je laat die social post of nieuwsbrief steeds vaker liggen? Dan is deze 1:1 sessie echt wat voor jou.

Wat is het?

Voor deze 1:1 sessie kom ik naar jouw bedrijf en gaan we samen 3 uur aan de slag om de online marketing weer op de rit te krijgen. Vooraf krijg je van mij een kort intake formulier zodat ik mij goed kan inlezen en dat we die 3 uur samen gaan knallen. Na deze 3 uur heb je concrete handvaten en een planning om helemaal voorbereid het najaar in te gaan. Je weet precies welke zaken je nog moet regelen of moet plannen zodat jij rust hebt over je online marketing.

Charlotte Mauritz Linda Hemmes

Dat wil ik!

Het lijkt mij super leuk om met je te werken! De kosten voor deze 1:1 sessies zijn €325 ex BTW, all in voor 3 uur. Ben jij enthousiast om samen te gaan werken? Boek dan nu snel jouw plek via onderstaande button!

Ik wil een 1:1