GRATIS MARKETING CHECKLIST

GRATIS

CHECKLIST

Ben jij al klaar voor het najaar? Heb jij al de foodfotograaf geboekt voor het kerstmenu? Heb jij al helder welke onderwerpen je in je nieuwsbrief in de 2e helft van het jaar plaatst?

Dan is deze gratis checklist wat voor jou! Ik geef je een duidelijk overzicht van alle zaken die je op korte termijn echt geregeld moet hebben zodat je zorgeloos het jaar in gaat op het gebied van je online marketing.

Wat is het?

Deze checklist geef je inzicht in alle zaken die je geregeld moet hebben om zonder zorgen het jaar in te gaan op het gebied van je online marketing. Heb jij al het Paas menu al klaar? Zijn de foto’s al gemaakt? Welke onderwerpen komen er in je nieuwsbrief, wat ga je posten op sociaal media etc. Kerst bijvoorbeeld lijkt nog ver weg maar voordat je het weet is het zover. Met deze gratis checklist kan je gemakkelijk, per onderdeel van je online marketing ,checken of jij er helemaal klaar voor bent of waar je NU nog actie op moet ondernemen.

Voor wie is het?

Deze checklist is handig voor iedereen die zich bezighoud met de online marketing van zijn of haar bedrijf. Er zitten een aantal specifieke elementen in voor ondernemers in de wereld van eten en drinken maar in grote lijnen is deze checklist geschikt voor iedereen.

Wat levert het je op?

Deze gratis checklist geeft je inzicht of jij al helemaal klaar bent voor het jaar. Kan jij alle zaken afvinken? Dan ben jij er helemaal klaar voor! Mis je nog een paar zaken? Ga dan direct aan de slag! Deze checklist geeft jou inzicht en rust zodat jij in volle vaart het najaar in kan! Via onderstaande button kan je de online checklist gratis downloaden.

Charlotte Mauritz Annonce Management