Fotografie Portfolio

Food

Fotografie

YOUR PARTNER IN FOOD Marketing

Food & Portret fotografie

Met sprekende beelden kan jij een onvergetelijke eerste indruk maken! Ik maak beelden die het verhaal van de chef en het gerecht overbrengen. Uniek is dat wij vooraf samen bedenken welk verhaal je wilt overbrengen aan je gasten en op basis hiervan besluiten hoe en welke gerechten vastleggen. Belangrijk is dat jij jezelf en je restaurant/ bedrijf herkent in de foto’s.

Annoncé is gespecialiseerd in food- & portretfotografie, de foto’s op deze pagina geven een indicatie van mijn werk. De afgelopen jaren heb ik al vele awards gewonnen met mijn foto’s.

Wanneer je bij mij een shoot boekt hebben we vooraf een gesprek over wat het doel is van het beeld, welk verhaal jij wilt vertellen en op welke kanalen je de beelden gaat gebruiken. Vooraf aan de shoot ontvang je van mij een moodboard zodat we scherp hebben welke stijl en sfeer de beelden krijgen. De shoots vinden in principe plaats in jouw eigen bedrijf, in overleg kunnen we ook andere locaties bezoeken.

Bekijk hier mijn uitgebreide portfolio 

Wil jij ook Award winning foto’s van je nieuwe kaart? Dit is al mogelijk vanaf €675 ex BTW. Neem contact met mij op voor meer informatie.

Neem contact op