Fotografie Portfolio

Food

Fotografie

Food & Portret fotografie

Met sprekende beelden kan jij een onvergetelijke eerste indruk maken! Wij maken beelden die het verhaal van de chef en het gerecht overbrengen. Uniek is dat wij vooraf samen bedenken welk verhaal je wilt overbrengen aan je gasten en op basis hiervan besluiten hoe en welke gerechten vastleggen. Belangrijk is dat jij jezelf en je restaurant herkent in de foto’s.

Wij zijn gespecialiseerd in food- & portretfotografie, de foto’s op deze pagina geven een indicatie van ons werk. Bij Annoncé Management is fotografie onderdeel van het branding traject maar we kunnen natuurlijk ook een losse shoot organiseren.

Wanneer je bij ons een shoot boekt hebben we vooraf een gesprek over wat het doel is van het beeld, welk verhaal jij wilt vertellen en op welke kanalen je de beelden gaat gebruiken. Vooraf aan de shoot ontvang je van ons een moodboard zodat we scherp hebben welke stijl en sfeer de beelden krijgen. De shoots vinden in principe plaats in jouw eigen bedrijf, in overleg kunnen we ook andere locaties bezoeken.

Ben je toe aan nieuwe foto’s van je take out, de nieuwe kaart voor de heropening of een portretfoto? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op