Makkelijke contentplanner

Makkelijke

Contenplanner

Vind jij het lastig om je social media te onderhouden? Moet die nieuwsbrief er steeds maar weer even tussendoor? ik heb de oplossing voor je!

Mijn content & inspiratieplanner gaat je helpen! Super makkelijk al jouw social media content plannen zonder stress!

Deze content & inspiratieplanner is dé must havevoor iedere horeca ondernemer die gave social media kanalen en goed gelezen nieuwsbrieven wil. Een super makkelijk overzicht waarin jij al je social media posts en nieuwsbrieven kan plannen. Heb je even geen inspiratie? In deze planner staan meer dan 250 momenten waarin jij als horeca ondernemer op kan inspelen.

De contentplanning is een eenvoudig excel bestand met meerdere tabs. De eerste tab is voor 2023 en de tweede tab is voor 2024.

Ik heb de contentplanner zo gemaakt dat je het hele jaar op 1 tab hebt maar dat deze wel overzichtelijk blijft. Of je kiest voor de maandoverzichten, wat jij makkelijk vindt. Je kan het document makkelijk invullen en / of bewerken naar je eigen behoeftes. Alle feestdagen, vakanties, bijzondere dagen, horeca dagen en beurzen zijn opgenomen zodat je niets mist en niet per ongeluk midden in een vakantie bijvoorbeeld een nieuwsbrief verstuurd. Er staan ruim 250+ inhaakmomenten in deze kalender waarop jij kan inspelen.

Ook krijg je ook nog een mooie BONUS! Bij iedere bestelling krijg je ook 25 content ideeën voor aantrekkelijke social media posts. Dit is mijn cadeau voor jou.

Wat maakt deze content & inspiratieplanner zo waardevol?

  • Al jouw social media kanalen plannen in 1 document
  • 250+ momenten om op in te spelen
  • Nooit meer content stress
  • Vlammende social media kanalen die gasten aan trekken
  • BONUS: 25 content ideeën voor social media posts tot 31 december!

Wil jij nooit meer stress over je content?

Bestel dan nu dé ultieme content & inspiratieplanner met een als BONUS 25 contentideeën voor toffe posts op social media.

JA DIT WIL IK!

 

Charlotte Mauritz Linda Hemmes