Diensten

Diensten

YOUR PARTNER IN FOOD Marketing

marketing & branding

PRESENTEER JEZELF

Branding is een essentieel onderdeel van jouw bedrijf. We onderscheiden hierin personal branding en company branding. Voor beide ben je aan het juiste adres bij Annoncé Management. Samen gaan we op zoek naar het verhaal welke we gaan vertellen en op basis hiervan stellen we een plan op. Dit plan omvat zowel een aanpak voor een online strategie maar ook een offline strategie op het gebied van samenwerkingen en events. Wij zetten jou in de spotlight!

SOCIAL MEDIA Management

Kom in de spotlight

Social media is onmisbaar mits goed opgezet en ingezet. Wil jij jezelf of je bedrijf (groot of klein) beter in de spotlights zetten of wil je weten hoe je meer bereik kunt krijgen? Door het goed inzetten van diverse social media kanalen krijgt jouw (horeca) bedrijf meer naamsbekendheid, meer gastbetrokkenheid en natuurlijk ook meer gasten. Samen analyseren we jouw social media kanalen en ontwikkel ik een plan. Social media kent geen geheimen voor mij!

FOOD & Portret FOTOGRAFIE

DE MOOISTE FOTO’S

Fotografie is essentieel om gasten te trekken. Gerechten die stralen op foto’s dragen bij aan jouw merk en zorgen voor meer bekendheid en dus ook meer gasten! Goede fotografie is een essentieel onderdeel van jouw aanwezigheid op social media, waar alles draait om beeld! Charlotte is gespecialiseerd in food & portretfotografie. Naast het maken van zintuigprikkelende beelden adviseer ik je ook graag hoe je deze gebruikt voor bijvoorbeeld Reels of TikTok. Voor meer informatie en mijn portfolio kijk op de fotografie pagina.

Evenementen

DE MOOISTE EVENEMENTEN

Evenementen op de mooiste plekken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik heb ruim 15 jaar ervaring in het organiseren van (gastronomische) evenementen in binnen- en buitenland. Denk hierbij aan productintroducties, premières, publieksevenementen en andere grote events voor diverse type klanten. Annoncé Management is onderdeel van een groot internationaal (gastronomisch) netwerk en wordt ook vaak benaderd voor het invliegen van chefs voor gastronomische events in het buitenland.

INterim Management

Tijdelijke ondersteuning

Ken je dat? Een bijzonder project wat zich aandient en je heel graag wilt doen maar eigenlijk heb je geen mensen en / of geen tijd om het project uit te voeren.Laat mij je helpen! Ik ben inzetbaar voor tijdelijke projecten die gerelateerd zijn aan de foodbranche. Denk aan het opstarten of herstarten van een horeca locatie, het organiseren en uitvoeren een bijzonder event, het in de markt zetten van een nieuw concept of project, I HAVE DONE IT ALL! Samen pakken we het project op en door mijn zelfstandige manier van werken wordt er snel geschakeld met alle betrokken en heb jij geen zorgen meer. Dat wil jij toch ook?

 

Neem contact op