Diensten

Diensten

YOUR PARTNER IN FOOD Marketing

marketing & branding

Jouw verhaal Moet de wereld in

Wil jij beter zichtbaar zijn en geen stress meer hebben over jou marketing? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Mijn expertise is om jouw verhaal duidelijk te krijgen en de wereld in te slingeren.  Samen gaan we op zoek naar jouw verhaal welke en op basis hiervan stellen we een plan op. Dit plan omvat zowel een aanpak voor een online strategie maar ook een offline strategie op het gebied van samenwerkingen en events. Hierdoor houdt jij zelf de hand op je marketing, dat is niet alleen makkelijk maar merkt jouw gast meteen. Ik zorg ervoor dat jouw marketing authentiek en relevant is. 

SOCIAL MEDIA Management

Kom in de spotlight

Krijg jij acuut hoofdpijn als je het woord social media hoort? Zie je door de bomen het bos niet meer? Wil je meer bereik, meer zichtbaarheid en meer gasten? Laat mij je helpen! Met mijn jarenlange ervaring op het gebied van social media kan ik zorgen dat jij geen hoofdpijn meer krijgt van social media maar er plezier in krijgt. Samen analyseren we jouw social media kanalen en ontwikkel ik praktisch plan voor je zodat je meteen aan de slag kan. Social media kent geen geheimen voor mij en binnenkort ook niet meer voor jou! 

FOOD & Portret FOTOGRAFIE

DE MOOISTE FOTO’S

Wist je dat goede Fotografie is essentieel om gasten te trekken? Dat 30% van de millenials niet reserveert als jouw gerechten op social media er niet uit zien? Dat is toch zonde! Gerechten die stralen op foto’s dragen bij aan jouw merk en zorgen voor meer bekendheid en dus ook meer gasten! Goede fotografie is een essentieel onderdeel van jouw aanwezigheid op social media, waar alles draait om beeld! Ik ben gespecialiseerd in food & portretfotografie. Naast het maken van zintuigprikkelende beelden adviseer ik je ook graag hoe je deze gebruikt voor bijvoorbeeld Reels of TikTok. Voor meer informatie en mijn portfolio kijk op de fotografie pagina.

Evenementen

DE MOOISTE EVENEMENTEN

Evenementen op de mooiste plekken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik heb ruim 15 jaar ervaring in het organiseren van (gastronomische) evenementen in binnen- en buitenland. Denk hierbij aan productintroducties, premières, publieksevenementen en andere grote events voor diverse type klanten. Annoncé Management is onderdeel van een groot internationaal (gastronomisch) netwerk en wordt ook vaak benaderd voor het invliegen van chefs voor gastronomische events in het buitenland.

INterim Management

Tijdelijke ondersteuning

Ken je dat? Een bijzonder project wat zich aandient en je heel graag wilt doen maar eigenlijk heb je geen mensen en / of geen tijd om het project uit te voeren.Laat mij je helpen! Ik ben inzetbaar voor tijdelijke projecten die gerelateerd zijn aan de foodbranche. Denk aan het opstarten of herstarten van een horeca locatie, het organiseren en uitvoeren een bijzonder event, het in de markt zetten van een nieuw concept of project, I HAVE DONE IT ALL! Samen pakken we het project op en door mijn zelfstandige manier van werken wordt er snel geschakeld met alle betrokken en heb jij geen zorgen meer. Dat wil jij toch ook?

 

Neem contact op