Boost your business sessies

Boost your business

Social media

Wil jij jezelf en je bedrijf ook een boost geven? Kom dan naar de boost your business sessie! Ieder kwartaal organiseer ik een kennis & inspiratie sessie rondom een specifiek onderwerp. De eerste sessie op 18 maart zal volledig in het teken staan van SOCIAL MEDIA. Gun jij jezelf ook die boost?

Social media gaat in 2024 nog belangrijker worden. Bedrijven kunnen via social media zorgen dat zij door potentiële gasten relevant gevonden gaan worden. Zet jij social media goed in voor jou bedrijf? Gebruik jij alle kanalen op de juiste manier? Wil jij meer interactie met je gasten via social media? Dan is Boost your Business sessie op 18 maart wat voor jou.

De eerste Boost your Business sessie staat geheel in het teken van Social Media. In deze sessie gaan we in op de ontwikkelingen van de diverse platforms en welke trends je in 2024 niet kan missen. Maar vooral ook hoe jij deze trends kan gebruiken vol jouw social media kanalen te laten ontploffen. Ik ga niet alleen in op Facebook en Instagram maar neem je ook mee naar andere kanalen zoals TikTok. Ook de laatste tips en tricks over het maken van goede nieuwsbrieven ga ik met je delen. Nieuwbrieven zijn namelijk echt goud waard.

Ik ben erbij!

Voor wie zijn deze sessies?

De boost your business sessies zijn speciaal voor ondernemers in de wereld van eten, drinken & leisure die de volgende stap willen zetten in hun bedrijf. Maar ook als jij verantwoordelijk bent voor de marketing of social media van het bedrijf ben je van harte welkom!

Wat neem je mee uit deze sessie?

  • In 2 uur volledig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van social media in 2024
  • Handvaten om direct jouw social media kanalen naar een hoger niveau te tillen
  • Praktische tools voor het maken van toffe video’s voor Instagram en Tiktok
  • Je leert hoe je goede teksten schrijft voor jouw social media posts
  • Ik leg je uit hoe je AI en Canva Magic Studio voor jou kan laten werken
  • Een introductie over TikTok en hoe dit nuttig is voor jouw bedrijf
  • Hoe LinkedIn je helpt om de zakelijke markt te bereiken

Het aantal plekken voor deze sessies is beperkt omdat ik graag alle aanwezigen de mogelijkheid wil geven om vragen te stellen om zoveel mogelijk uit de sessie te halen. De sessie zal online plaatsvinden op 18 maart om 10:00 uur via Zoom. De sessie zal ook opgenomen worden zodat je hem nog een keer terug kan kijken of mocht je niet aanwezig kunnen zijn op het moment zelf.

Wat kost het? 

Deze waardevolle sessie kan je tot 8 maart boeken voor de speciale prijs van €49 i.p.v. €99 ex BTW per persoon. Na 8 maart gaat de prijs stapsgewijs omhoog naar het reguliere tarief.

Ik ben erbij!

 

Charlotte Mauritz Annonce Management