Social media

Contact Annoncé

Laten we

Kennismaken

 

Neem COntact op

Ben je geïnteresseerd om samen te werken? Laten we afspreken en zien wat we voor elkaar kunnen betekenen. Vul het formulier in en neem contact op, gebruik onderstaande gegevens of stuur een bericht via social media. Lees ook onze blog over social media & personal branding. E-mail: charlotte@annoncemanagement.com Telefoon: +31642640914 KvK: 69473803 Postadres: Annoncé Management B.V. Boslaan 26 7771 DR Hardenberg Routebeschrijving

VOLG ONS

                     

News

Annoncé Management | Your Partner in Food

Annoncé

Management

YOUR PARTNER IN FOOD

Ontdek

Ons Verhaal

Annoncé Management biedt Culinair Management en Personal Branding voor (zelfstandige) food professionals en food bedrijven aan. Wij adviseren ondernemingen op het gebied van social media, (online) marketing, branding & events. Wij zijn er om je beter in beeld te krijgen of om je beter te positioneren in de markt!

Over ons

 
Wie zijn wij

Annoncé

Management

 

YOUR PARTNER IN FOOD

Charlotte Mauritz

Charlotte heeft een passie voor food en alles wat daar om heen draait. Tijdens haar opleiding aan de hogere hotelschool en jarenlange ervaring in de horeca, kent Charlotte de sector. Charlotte werkt al jaren in de internationale food en export marketing en heeft daardoor een breed internationaal netwerk van chefs, importeurs, exporteurs, distributeurs, overheidsinstellingen en pers.

Neem contact op met Charlotte via charlotte@annoncemanagement.com 

Jan P. Mauritz

Jan P. Mauritz heeft een adviserende rol binnen Annoncé Management op het gebied van strategische vraagstukken en advies. Door zijn jarenlange ervaring in diverse hoge management functies kan hij de klanten van Annoncé Management, samen met Charlotte, adviseren over hun visie en toekomst plannen waardoor het bedrijf met vertrouwen de toekomst in kan gaan.

Neem contact op met Jan via jp@annoncemanagement.com 

Services

Services

Culinair management

HOUD TIJD OVER

Ben jij kok en heb je een eigen bedrijf? Dan weet je dat er veel meer komt kijken bij een eigen bedrijf runnen dan alleen maar lekker koken. Wil jij je meer de focus leggen op het koken en minder op het zakelijke aspect? Dan kan het culinair management wat voor jou zijn. Wij nemen je bijna alles uit handen zodat jij je kan focussen op de dingen waar je echt goed in bent.

Personal branding

PRESENTEER JEZELF

Promoot jij jezelf goed? Weet de wereld waarvoor ze jou kunnen benaderen? Niet? In de huidige tijd is het belangrijk dat je zichtbaar bent en dat je weet hoe jij jezelf en je bedrijf moet presenteren. Wij kunnen je helpen! Samen bekijken we hoe jij je nu presenteert en hoe dat je bedrijf beïnvloed en we kijken ook hoe we dit kunnen verbeteren voor de toekomst.

SOCIAL MEDIA

Kom in de spotlight

Onmisbaar mits goed opgezet en ingezet. Wil jij jezelf of je bedrijf (groot of klein) beter in de spotlights zetten of wil je weten hoe je meer bereik kan krijgen? Na een intake gesprek analyseren we de social media kanalen en schrijven we een plan wat specifiek op de business gericht is waarbij je o.a. meer bereik genereert en samen evalueren we dit.

Advies

& Interim Management
Annoncé Management heeft vele jaren ervaring in huis op het gebied van groei management, verander management, crisis management, PR/marketing management en project management. Annoncé beschikt ook over een aantal externe adviseurs die inzetbaar zijn voor de klanten van Annoncé. Annoncé is ook inzetbaar voor interim management.                      
 
     

Profiel

Checkout

Checkout

Tips & Tricks

Annoncé Blog

Annoncé Blog