Social media

Contact Annoncé

Laten we

Kennismaken

 

Neem COntact op

Interesse in een samenwerking? Laten we iets afspreken en bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen! Dit kan tijdens een fysieke ontmoeting, maar ook via een videocall. Vul het formulier in, bel, e-mail ons of stuur een bericht via onze social media kanalen en we nemen contact met je op. Lees ook onze blog over social media & personal branding. E-mail: charlotte@annoncemanagement.com Telefoon: +31642640914 KvK: 69473803 Postadres: Annoncé Management B.V. Boslaan 26 7771 DR Hardenberg Routebeschrijving

VOLG ONS

  News

  Annoncé Management | Your Partner in Food

  Annoncé

  Management

  YOUR PARTNER IN FOOD

  Ontdek

  Ons Verhaal

  Annoncé Management is hét bureau voor branding van chefs, restaurants en food bedrijven. Wij doen dit met een aanpak die zowel online als offline wordt ingezet, deze combinatie maakt ons uniek! Wij maken unieke beelden, adviseren je op het gebied van online en offline marketing, zetten waardevolle samenwerkingen op en organiseren de mooiste gastronomische events in binnen- en buitenland. Wij hebben veel ervaring in storytelling en zijn altijd op zoek naar de mooiste verhalen om te vertellen aan de wereld! Ben jij het volgende verhaal dat wij de wereld inbrengen?

  Over ons

  Wie zijn wij

  Annoncé

  Management

   

  YOUR PARTNER IN FOOD

  Charlotte Mauritz

  Charlotte heeft een passie voor food en alles wat daar om heen draait. Door haar opleiding aan de hogere hotelschool en jarenlange ervaring in de horeca, kent Charlotte de sector. De gastronomie- en food sector kent geen geheimen voor haar en zij heeft de afgelopen jaren een groot (internationaal) netwerk opgebouwd. Het hart van Charlotte ligt in het vertellen van de verhalen achter de chef, het gerecht, het restaurant of het food bedrijf. Charlotte is daarnaast ook een internationaal erkend food & portretfotograaf. Door deze unieke combinatie kan zij de klanten van Annoncé Management een compleet pakket bieden.

  Neem contact op met Charlotte via charlotte@annoncemanagement.com 

  Jan P. Mauritz

  Jan P. Mauritz heeft een adviserende rol binnen Annoncé Management op het gebied van strategische vraagstukken en advies. Door zijn jarenlange ervaring in diverse hoger management functies kan hij de klanten van Annoncé Management, samen met Charlotte, adviseren over hun visie en toekomstplannen waardoor het bedrijf met vertrouwen de toekomst in kan gaan. Heb jij behoefte aan een scherp oog en een frisse blik op jouw bedrijf? Neem dan contact op!

  Neem contact op met Jan via jp@annoncemanagement.com 

  Services

  Services

  branding

  PRESENTEER JEZELF

  Branding is een essentieel onderdeel van jouw bedrijf. We onderscheiden hierin personal branding en company branding. Voor beide ben je aan het juiste adres bij Annoncé Management. Samen gaan we op zoek naar het verhaal wat we gaan vertellen en op basis hiervan stellen we een plan op. Dit plan omvat zowel een aanpak voor een online strategie maar ook een offline strategie op het gebied van samenwerkingen en event. Wij zetten jou in de spotlight!

  SOCIAL MEDIA Management

  Kom in de spotlight

  Onmisbaar mits goed opgezet en ingezet. Wil jij jezelf of je bedrijf (groot of klein) beter in de spotlights zetten of wil je weten hoe je meer bereik kunt krijgen? Na een intake gesprek analyseren we de social media kanalen en ontwikkelen we een plan wat specifiek op jouw bedrijf gericht is waarbij je o.a. meer bereik genereert en samen evalueren we dit. Social media management is een onderdeel van het branding traject, maar kan ook separaat ingezet worden.

  FOOD & Portret FOTOGRAFIE

  DE MOOISTE FOTO’S

  Fotografie is essentieel om gasten te trekken. Gerechten die stralen op foto’s dragen bij aan jouw brand en zorgen voor een grotere bekendheid en dus ook meer gasten! Goede fotografie is een essentieel onderdeel van jouw aanwezigheid op social media, waar alles draait om beeld! Annoncé Management is gespecialiseerd in food & portretfotografie. Voor meer informatie en onze portfolio kijk op onze fotografie pagina.

  GASTRONOMISCHE EVENts

  DE MOOISTE EVENEMENTEN
  Events op de mooiste plekken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Annoncé Management heeft ruim 10 jaar ervaring in het organiseren van gastronomische evenementen in binnen- en buitenland. Denk hierbij aan productintroducties, 4, 6 en 8 hands dinners met chefs in binnen-en buitenland en bijzondere corporate dinners. Evenementen zijn een belangrijk onderdeel van het branding traject, maar kan ook separaat ingezet worden. Annoncé Management is onderdeel van een groot internationaal gastronomisch netwerk en wordt vaak benaderd voor het invliegen van chefs voor gastronomische events in het buitenland.

  STRATEGISCH ADVIES

  ADVIES OP STRATEGISCH NIVEAU

  Annoncé Management heeft vele jaren ervaring in huis op het gebied van groeimanagement, verandermanagement, crisismanagement, PR/marketing management en projectmanagement. We beschikken over een aantal externe adviseurs die inzetbaar zijn voor de klanten van Annoncé.  Wij zijn inzetbaar als interim managers voor grote projecten op het gebied van ontwikkeling en exploitatie van horeca concepten, foodvisies en het beoordelen van business cases. Annoncé Management is ook inzetbaar voor het opzetten of beoordelen van haalbaarheidsstudies in de hospitality en leisure sector.

  Neem contact op

  Profiel

  Checkout

  Checkout

  Annoncé Blog

  Annoncé Blog

  Op de Annoncé Blog kan je het laatste nieuws vinden rondom Annoncé en blogs over relevante onderwerpen die betrekking hebben tot branding, social media en trends. Je kunt hier onder andere blogs vinden over thema’s zoals personal branding en online zichtbaarheid. Heb je een vraag over de een artikel of wil je advies specifiek voor jouw organisatie? Neem contact met ons op!

  Tips & Tricks

  Annoncé Blog

  Annoncé Blog

  Fotografie Portfolio

  Food

  Fotografie

  Food & Portret fotografie

  Met sprekende beelden kan jij een onvergetelijke eerste indruk maken! Wij maken beelden die het verhaal van de chef en het gerecht overbrengen. Uniek is dat wij vooraf samen bedenken welk verhaal je wilt overbrengen aan je gasten en op basis hiervan besluiten hoe en welke gerechten vastleggen. Belangrijk is dat jij jezelf en je restaurant herkent in de foto’s.

  Wij zijn gespecialiseerd in food- & portretfotografie, de foto’s op deze pagina geven een indicatie van ons werk. Bij Annoncé Management is fotografie onderdeel van het branding traject maar we kunnen natuurlijk ook een losse shoot organiseren.

  Wanneer je bij ons een shoot boekt hebben we vooraf een gesprek over wat het doel is van het beeld, welk verhaal jij wilt vertellen en op welke kanalen je de beelden gaat gebruiken. Vooraf aan de shoot ontvang je van ons een moodboard zodat we scherp hebben welke stijl en sfeer de beelden krijgen. De shoots vinden in principe plaats in jouw eigen bedrijf, in overleg kunnen we ook andere locaties bezoeken.

  Ben je toe aan nieuwe foto’s van je take out, de nieuwe kaart voor de heropening of een portretfoto? Neem dan contact met ons op!

  Neem contact op