Annoncé Management benoemd tot Best Food Branding Agency in Nederland


Annoncé Management benoemd tot Best Food Branding Agency in Nederland

Afgelopen week heeft Corporate Vision zijn jaarlijkse Technology Innovator Awards uitgereikt. Tijdens de uitreiking werd bekend dat Annoncé Management  de Award voor Best Food Branding Agency in Nederland heeft gewonnen.

De jury heeft Annoncé Management als winnaar van deze categorie verkozen vanwege de getoonde expertise in het werkveld, de enorme toewijding voor onze klanten en de innovaties die wij gebruiken in onze branding programma’s.

Corporate Vision is een maandelijks gepubliceerd magazine dat inzicht geeft in de wereldwijde bedrijfswereld. Corporate Vision is gelanceerd met het oog op het verbeteren van bedrijfspraktijken over de hele linie en richten zich  op het onder de aandacht brengen van vorderingen op het gebied van HR, marketing, coaching en rekrutering. Simpel gezegd werpen ze licht op de poortwachters van beter zakendoen. Degenen die helpen bij het opbouwen, door middel van een niet geringe hoeveelheid creativiteit en expertise, om een ​​geheel productievere, efficiëntere werkwereld te ontwikkelen.

Wij zijn enorm trots dat Corporate Vision ons benoemd heeft tot Best Food Branding Agency en dit geeft ons nog meer energie om onze expertise in te zetten om mooie merken te bouwen!