Annoncé ontvangt internationale nominaties & awards voor foodfotografie


Annoncé ontvangt internationale nominaties & awards voor foodfotografie

Het is een spannende tijd! De afgelopen maanden hebben wij meerdere nominaties en awards mogen ontvangen voor onze foodfotografie. Vandaag hebben wij een nominatie mogen ontvangen van de prestigieuze Pink Lady Food Photographer of the Year Awards uit Engeland. Een grote internationale wedstrijd die bekent staat om haar jury waarin de grote namen uit de fotografiesector plaatsnemen. Half april zal de uitslag van deze wedstrijd bekend gemaakt worden. Via de bovenstaande link kan je de nominaties bekijken, wij zijn genomineerd in de categorie Marks & Spencer Food Portraiture.

Daarnaast hebben we 5 awards toegekend gekregen van Foodelia, The International Food Photography Awards. Maandelijks worden deze awards uitgereikt en Foodelia wordt in de sector beschouwd als de Oscars voor foodfotografen. Bekijk hier ons portfolio op onze persoonlijke pagina van Foodelia.

Sinds begin dit jaar is het portfolio van Annoncé Management uitgebreid met food- en portretfotografie. Deze uitbreiding draagt bij aan de overkoepelende missie van Annoncé Management om chefs, restaurants en foodbedrijven te branden. Met de uitbreiding van het portfolio is het mogelijk om een compleet branding pakket aan te bieden, maar je kan ons natuurlijk ook contacten voor enkel een shoot van gerechten of een nieuwe portretfoto.

Ben jij toe aan nieuwe foto’s van je take out, openingskaart of een nieuwe portretfoto? Neem dan contact met ons op!