Het juiste beeld op de juiste plaats


Het juiste beeld op de juiste plaats

Bij het opzetten van een branding strategie bepalen we altijd samen welke beelden er nodig zijn maar ook welke beelden we waar gaan gebruiken. Een beeld voor je website is een ander beeld dan een beeld wat je zal gebruiken voor social media.

Waar doel je dan op?

Beelden op je website zijn bijna altijd horizontale beelden oftewel landscape beelden, ook in je nieuwsbrief passen horizontale beelden beter dan verticale beelden. Als je naar social media kijkt en dan specifiek naar Instagram stories dan heb je verticaal beeld nodig, oftewel portrait, om het beeld goed te vullen.

Beelden die je op je website plaatst hebben het doel om je potentiële gasten een warm gevoel te geven, een beeld van jouw zaak en de mensen in de zaak. Instagram draait in de horeca veel meer om het gerecht, dit moet er uit knallen!

Ook een portretfoto kan op diverse manieren ingezet worden, voor je website kiezen we voor een vriendelijk, open beeld terwijl we voor bijvoorbeeld een artikel in een magazine kiezen voor een stoerder beeld.

Het maken van beelden is een doordacht proces en hier help ik je graag mee. Neem contact met mij op voor een vrijblijvende call als jij ook het juiste beeld op de juiste plaats wil hebben.