Portfolio boek van Saal Digitaal


Portfolio boek van Saal Digitaal

Onlangs kreeg ik een mooie waardebon toegestuurd van Saal Digitaal. Met deze waardebon kreeg ik de mogelijkheid om een professioneel boek samen te stellen uit de Professional Line van Saal die ik kan gebruiken als portfolio.

Snel heb ik mijn mooiste foto’s bij elkaar gezocht en de software gedownload. Het was even puzzelen hoe het werk maar als je het door hebt dan heb je het boek zo samengesteld! Mijn portfolio boek heeft een prachtige plexiglazen voorkant die echt indruk maakt.
De afdrukkwaliteit is echt prachtig en het is een mooi boek geworden die ik graag laat zien aan potentiële opdrachtgevers.

Vaak hebben ze mooie kortingsacties op hun website maar ook via social media bieden ze vaak vouchers aan. Bekijk hier de website van Saal Digital en bestel ook een mooi fotoboek!